Old School…new style!

Vi tror på mötet, vi tycker det är kul att träffa nya människor och bra service spar tid! Därför besöker vi dig gärna på jobbet, är schemat tight kanske det underlättar om vi kommer till dig på jobbet och tar dina mått där och då.

Att ta mått för en kostym, kavaj eller skjorta tar inte lång tid för en erfaren skräddare.            Ring oss på 08-6516557 så tar vi det där ifrån.

Vill du hellre besöka vårt showroom går det givetvis bra. Hit kan du komma för att i lugn och ro botanisera bland våra kollektioner, tyger och varumärken. Vår kunniga och hjälpsamma personal hjälper dig gärna med att hitta rätt i storlekar och modeller. Det som är unikt med oss är att vi är specialister på måttsömnad, dessutom med Perfectfit garanti!

Vårt fokus har alltid varit service, service & service, vår hjälpsamma och professionella personal tar emot alla dagar i veckan (jo det stämmer alla dagar i veckan), det enda du behöver gör är att boka tiden i förväg gärna med viss framförhållning. Vill du tala med någon här så ring oss på
Telefon: 08-651 65 57. Alternativt så svarar vi gärna på frågor på kontor@stockholmdc.se Vi har öppet alla vardagar mellan kl 9-18 eller enligt överenskommelse. STHLM DC Showroom Hantverkargatan 21 2 tr 112 21 Stockholm.

Välkomna!